Škola glume Novi Sad – Drama Studio

Škola glume Novi Sad - Drama Studio

Drama Studio je škola glume u Novom Sadu koja konačno pruža jedinstvenu priliku svima onima koji žele da se bave glumom. Pomeramo granice dosadašnjih koncepta škola glume. Program škole rađen je po principu naših najpriznatijih akademija, gde se kroz četiri semestra polaznici upoznaju sa svim elementima glume. Škola glume Novi Sad – Drama Studio donosi nešto potpuno drugačije, čega do sada nije bilo u ovom gradu.

U Drama Studiju, učenici će imati priliku da nauče od iskusnih mentora glume, poznatih srpskih glumaca sa dugogodišnjim iskustvom u glumačkoj profesiji. Svi polaznici pri upisu dobijaju pristup Drama Studio aplikaciji.

Ko su predavači u škola glume Novi Sad – Drama Studio?

Među mentorima predavačima glume nalaze se:

  • Miloš Timotijević;
  • Petar Strugar;
  • Nina Nešković;
  • Vanja Nenadić;
  • Ammar Mešić.

Pored glume, polaznici imaju i stručno umetničke predmete:

  • Ples;
  • Dikciju;
  • Tehniku glasa;
  • Scenski pokret.

Kakav je program škole glume Drama Studio?

Ovi predmeti su kreirani kako bi pružili što bolju podršku polaznicima u razvijanju glumačkih sposobnosti. Dobro došli su svi uzrasta od 7 do 30 godina, a prethodno iskustvo u bavljenju glumom nije potrebno. Svaki polaznik dobija jednog od gore pomenutih mentora, koji vodi tu klasu.

Kroz glumačke zadatke, polaznici će savladati tremu i strah od javnog nastupa. Naučiće kako da pravilno izgovaraju, akcentuju i naglašavaju reči, kao i kako se pravilno diše, intonira, peva, postavlja na sceni, pleše i još mnogo toga.

Časovi se održavaju vikendom u Spensu, kao i u plesnim salama u blizini Spensa, što omogućava učenicima da se okruže profesionalnom atmosferom i da se potpuno posvete razvoju svojih veština.

Pravilan razvoj važan je još od ranog detinjstva. Program Drama Studija pomoći će polaznicima da kroz najkvalitetniji program steknu različite veštine i sposobnosti.

Škola glume Novi Sad – Drama Studio je mesto gde će polaznici pronaći podršku i inspiraciju, kao i gde će se družiti sa drugim entuzijastima glume. Bez obzira na vaše prethodno iskustvo ili obrazovanje, ako želite da se bavite glumom, prijavite se u Drama Studio i počnite da ostvarujete svoje snove o glumačkoj karijeri.

Početak semestra zakazan je za 4. februar 2023.godine. Prijave se vrše preko sajta, do popune kapaciteta. Naredni upisni rok je u septembru 2023. godine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *