Pravilnik o načinu ponašanja

Dragi polaznici,

U cilju adekvatnog praćenja i sprovođenja nastave, molimo vas da se pridržavate sledećih pravila tokom pohađanja nastave:

  1. Preporučuje se dolazak na nastavu 10 minuta pre zakazanog termina, kako bi nastava počela na vreme i bez ometanja ostalih učesnika i predavača. Kašnjenje nije dozvoljeno.
  2. Tokom nastave, zabranjeno je korišćenje mobilnih telefona, ometanje predavača i ostalih učesnika. Neophodna je tišina i radna atmosfera.
  3. Prisustvo roditelja nije dozvoljeno na času. Roditelji mogu prisustvovati javnom času, koji se organizuje na kraju svakog semestra.
  4. Strogo je zabranjeno fotografisanje i snimanje predavača, ostalih učesnika, kao i nastave.
  5. Fotografisanje učesnika sa predavačima biće organizovano u dogovoru sa organizatorom, najčešće nakon završetka časa.
  6. Za polaznike koji se ne pridržavaju gore navedenih pravila, ukoliko je osoba maloletna, biće obavešten roditelj/ staratelj o daljim merama. Za punoletne osobe, organizator ima pravo da osobu udalji sa časa i zabrani dalje pohađanje nastave.

Način oblačenja

Na časovima se preporučuje pristojno, slojevito oblačenje i dolazak u garderobi u kojoj se osećate komforno. Svi prostori su rashlađeni/ zagrejani, tako da se osećate prijatno u njima. Savetujemo da vredne, lične stvari, ne nosite na časove.

Za časove scenske igre (plesa), scenske akrobatike i scenskog pokreta, potrebno je da imate laganiju garderobu (trenerice, majice, helanke…), kao i čistu obuću (patike) za salu. Pored toga, možete da ponesete flašice sa vodom.


S poštovanjem,
Drama Studio